in

TRO på Nissen

..selvfølgelig findes nissen da!

Nu er vi godt inde i december og alle er i dejligt julehumør, især børnene.

Der er gang i diverse julekalendere, både til at åbne og i fjernsynet. det er så fint med den dejlige forventning til alle de skønne juleaktiviteter der foregår i hele december måned. Og her melder sig så det store spørgsmål om Nissen… findes den eller ej? Det korte svar er, at selvfølgelig findes nissen da! Det lidt længere er, at det er så godt at bevare de søde børns fantasi og denne fantasi styrkes i den grad med troen på både nisse og julemand.Hele universet omkring nissen med nissegrød, nissehue og hvorvidt han nu kommer med en gave eller ej, appelerer så meget til børnenes fantasi. Men hvad gør man så, når der såes tvivl om den dejlige nisse? Man tror bare lidt mere, så skal han nok komme. Både julemanden og nisserne eksisterer for dem der tror på dem.

Herhjemme kommer nissen hver dag med en lille gave, andre steder kommer nissen med en adventsgave. Nissen laver også ballade og binder entreen ind i gavebånd, eller spilder kanelsukker ud over det hele når den får nissegrød…. Nogle gange farver den mælken lyserød eller spilder havregryn og andre gange smider den bare nøgler væk, frække frække nisse.

Husk at du I er med til at holde alle de spændende nisse ting i live og at ALLE børn elsker jul, fortsat god december til alle.

What do you think?

Written by admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

0