in

Bøger for børn

Tag med din far eller mor på biblioteket i sommerferien. I kan finde en masse bøger om det at starte i skole. Her er et par eksempler, som I kan prøve at finde:

ALFONS ÅBERG af Gunilla Bergström

Bogen handler om Alfons’ første skoledag, og om hvordan han har det om aftenen, inden han skal starte i skole. Han er slet ikke sig selv og har store sommerfugle i maven. Men da Alfons sidder i klassen den første dag med alle sine kammerater, fortæller børnehaveklasselæreren dem en hemmelighed….

VITELLO GØR EN GOD GERNING af Kim Fupz Aakeson & Niels Bo Bojesen

Kender du Vitello? Vitellos mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor Mor i et rækkehus ved ringvejen sammen med Vitello. 

VILLADS FRA VALBY I 0.V af Anne Sofie Hammer

Villads fra Valby er færdig med børnehaven og klar til at begynde i 0.v. Villads er helt klar til at starte i skole, men hvordan mon han klarer det, når han altid finder på så mange skarnstreger?

PETER PEDALS FØRSTE SKOLEDAG af Magret & H.A. Rey

Det er første skoledag, og Peter Pedal skal være hjælper i lærer Æblehoms klasse! Peter er god til at hjælpe børnene, men han er også meget nysgerrig, og det varer ikke længe, før hans nysgerrighed skaber en masse ståhej….

JUHUUU! PÅ VEJ I SKOLE Høst & Søn

Masser af gode historier, rim, tælleremser, eventyr og ikke mindst: Alfabetsangen.

VELKOMMEN I SKOLEN – Din egen store bog med sjove historier om at gå i skole. Gyldendal

Bogen til dig, der snart skal starte i skole, eller som går i børnehaveklasse. Bogen er fuld af alfabetvers, bogstaver, opgaver, flotte billeder og gode historier. Der er også plads til, at du kan udfylde dine egne skoleminder. Historierne er skrevet af blandt andre Jørgen Clevin, Astrid Lindgren, Kim Fupz Aakeson og Ole Lund Kierkegaard.

What do you think?

Written by admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

0