in

FÅ julegaveideer her

Skal dit barn start i skole til august? Eller går dit barn i nulte klasse? Så har vi flere gode idéer til ønskesedlen til jul.

BOGSTAV-LEG

På Legeakademiets hjemmeside kan du finde masser af gaver til førskole- og skolebarnet. Der er hele to kategorier at gå på julegavejagt i: ”Skolesjov” og ”Sprog & leg”. Et godt eksempel til børnehaveklasseeleven:

Magnettavle med bogstaver (inkl æ, ø, å)

“Magneta ABC” er en dobbeltsidet magnetisk tavle. Den ene side har en metal overflade til de magnetiske bogstaver, mens den anden side er en tavle til at skrive og tegne på med en whiteboardpen. Specielt designet til at motivere børnene til at skrive deres første ord på en sjov og nem måde. Bonusinfo: Fra 4 år. Pris 149,95

Se tavlen HER

 

PENALHUS

heaven4kids.dk finder du et væld af gode penalhuse til både drenge og piger til en rimelig pris. De har også alverdens legetøj, adventskalender og børnetøj.

Se mere HER

 

MADKASSE

Skoletilbehoer.dk har de et bredt udvalg af madkasser. Der er desværre ingen seje motiver på låget, men de her madkasser er, efter vores mening, meget gennemtænkte, idet de har masser af små rum til frugt og grønt og plads til køleelement (mange klasser har ikke køleskab i klasselokalet!).

Se mere HER

Hvis du alligevel er der, så kig også forbi hjemmesidens udvalg af seje gymnastikposer!

 

BØGER

Morgenthalers alfabet: 28 dyrefabler, som du selv kan læse

28 rablende gale dyrefabler af Anders Morgenthaler – en for hvert bogstav i alfabetet.
Fablerne er ikke for lange med en sjov pointe. Sætningerne er korte og ligefremme og er skrevet i et let tilgængeligt sprog, så den nyudklækkede læser kan følge med. Kan dit barn ikke læse, er den også glimrende som højtlæsning.

Køb bogen HER

saxo.com er det svært at vælge, men du kan med garanti finde noget, der passer til dit barn. Et par forslag fra Førsteskoledag.dk:

Hr. Skægs ABC

  •  Hr. Skægs ABC. Syng med på Hr. Skægs ABC. Af Mikkel Lomborg
  • Villads fra Valby-serien
  • Min mormors gebis. Af Jacob Martin Strid (Rim og remser)
  • Sigurd fortæller om de nordiske guder. Af Sigurd Barett

 

SKOLETASKE

Skoletasken er en oplagt julegaveidé. Du kan også være heldig at finde taskerne på tilbud lige nu, hvor det er ”udenfor sæson”.

Husk at forhøre dig om hvilke motiver og farver dit barn kunne tænke sig på tasken.

Se tasker HER

Jeva.dk kan du også  finde et væld af tasker, især til de 5-6 årige der skal starte i skole.

 

God julegavejagt!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Written by admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

0